search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:08
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Kατέθεσε 200€ στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – Η ανάρτηση Μπιμπίλα

13.03.2022 09:47
Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη; (Video) - Media

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πρώτη παρουσιάστρια που κατέθεσε τα 200€ ενίσχυσης στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ -ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις διαγραφές των Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη– με την πράξη της η παρουσιάστρια έστειλε μήνυμα σε όσους έχουν πει δημόσια πως συμφωνούν με το δίκαιο αίτημα των ηθοποιών.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει παρακαλέσει να δίνεται το ποσό των 200€ στους ηθοποιούς που εμφανίζονται σε εκπομπές προκειμένου να ενισχυθεί το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

«Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας» έγραψε στο Facebook ο ηθοποιός και ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Διαβάστε επίσης:

Γαία Μερκούρη: Η αγκαλιά με τον Άγγελο Λάτσιο, τα γενέθλια και η ευχή της Ελένης Μενεγάκη

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της Γερμανού με το δώρο που του έκανε! (Video)

«Τι λες τώρα»: Τσακώθηκαν στον αέρα Κωνσταντινίδης – Καραβάτου για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42