search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:09
MENU CLOSE

ΣΕΗ: Αρχές Απριλίου η απόφαση για τη διαγραφή των Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη (Video)

12.03.2022 13:21
spiros_bibilas

Συνεδρίασε, χθες Παρασκευή 11 Μαρτίου, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου προς το Διοικητικό είναι η διαγραφή τους. Η τελευταία πράξη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ψηφίσει η γενική συνέλευση.

«Εμείς δε θα δημοσιοποιήσουμε την εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Θα πάει στη γενική συνέλευση στις 3 Απριλίου και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις. Μέχρι τότε, εμείς του ΔΣ δεν έχουμε δικαίωμα να δημοσιοποιούμε την εισήγηση του Πειθαρχικού. Θα γίνει ψηφοφορία και τότε θα βγει απόφαση. Εάν η συνέλευση ψηφίσει διαγραφή, η απόφαση θα είναι οριστική. Ηθικά μόνο χάνουν οι ηθοποιοί αν διαγραφούν, είναι μια ηθική ποινή», εξήγησε πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΕΗ και τριών μελών του Πειθαρχικού, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»: «Η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Κιμούλης να στραφεί κατά του Σωματείου μας έχει παραξενέψει, και για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει τη διαγραφή του. Το ΣΕΗ πήρε τις καταγγελίες και λειτούργησε σύμφωνα με το καταστατικό του. Θα πάμε στα δικαστήρια και θα δούμε τι θα γίνει».

Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση.

Η ανάρτηση – φωτιά

Nωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε ξεκαθαρίσει, μέσω ανάρτησής του στο Facebook:

«Καλημέρα σε όλους. Λόγω της αφόρητης πίεσης που δέχομαι από εκπομπές και δημοσιογράφους σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών για τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και την πορεία των υποθέσεων των υπό καταγγελία ηθοποιών-μελών μας για πειθαρχικά και άλλα αδικήματα, θα συνιστούσα παρακλητικά και ευγενικά ψυχραιμία και υπομονή ως την ημέρα που αρχές Απριλίου η Γενική Συνέλευση των ηθοποιών θα αποφασίσει, αφού είναι η μόνη αρμόδια με την ψήφο της. Δεν ανακοινώνουμε αφού δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας καμία εισήγηση. Κάθε άλλη πληροφορία που πιθανόν φίλοι δημοσιογράφοι συλλέγουν από αλλού δεν σχολιάζεται από εμάς. Επίσης μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός, ότι ενώ όλοι συμφωνούν πως η ευγενική μου παράκληση προς τα κανάλια και τις εκπομπές να δίνουν 200 ευρώ κάθε φορά που θα καταναλώνουμε χρόνο για να γεμίζουμε τον χρόνο των εκπομπών, στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ για τις σοβαρές ανάγκες πολλών ανέργων ηθοποιών, ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί από κανέναν. Θα το ζητήσουμε λοιπόν και επίσημα εγγράφως. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων αλλά οι αντοχές μας έχουν όρια και δεν μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι της αποκλειστικότητας δηλώσεων και εμφανίσεων. Για μας όλες οι εκπομπές είναι φιλικές και δεν ξεχωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση».

Διαβάστε επίσης:

Καφετζόπουλος για Μποφίλιου: «Θα τραγουδήσει κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά»

Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη: Ίσως με τη μητρότητα δεν ταράζεται τόσο πολύ (Video)

Τάσος Κωστής: Αντικαθιστούν σκηνές με τον Παύλο Χαϊκάλη, για να προβληθεί ταινία στην τηλεόραση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:09