search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Μπογιόπουλος υπέρ Μποφίλιου για αντιπολεμική συναυλία: «Μην έρθετε, καθίστε σπίτι, βάλτε “Ράμπο” – ειδικά εσείς οι αριστεροαντώνηδες»

13.03.2022 09:34
nikos-bogiopoulos

Τη στήριξη του στη Νατάσσα Μποφίλιου για τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία εξέφρασε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

«Οι ΝΑΤΟφρονες… “φιλειρηνιστές”, μόνιμοι κατά τα άλλα κλακαδόροι του “καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται”, βγήκαν να την πέσουν στην Μποφίλιου για μια… αντιπολεμική συναυλία! Το 1999 τους πείραξε ο Καζάκος κι η παράσταση ενάντια στον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία. Το 2022 τους ενοχλεί η Νατάσσα Μποφίλιου κι η αντιπολεμική συναυλία των Φοιτητών», έγραψε στο Facebook.

»Ομως υπάρχει λύση παιδιά: Μην έρθετε, καθίστε σπίτι, βάλτε “Ράμπο” και μετά σε επανάληψη (ειδικά εσείς οι αριστεροαντώνηδες) τον Ρουβά από την Πρωτοχρονιά», συνέχισε απαντώντας, μεταξύ άλλων, και στον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο.

«Θα τραγουδήσει κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά», είχε γράψει ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Facebook κατά της Νατάσσας Μποφίλιου λίγες ώρες νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης:

Πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο: Πέθανε ο Νίκος Αϊβαλής – Αφιερωμένες στη μνήμη του όλες οι εκπομπές του Δεύτερου Προγράμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει παραιτήσεις για τις ανταποκρίσεις από την… Κυψέλη

Νικολούλη για Κοντομηνά: Στη μεγάλη κρίση του Alter άνοιξε τις πόρτες του Alpha για το Τούνελ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:01