search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:38
MENU CLOSE

«Μαϊμού» Μητροπολίτη Χριστόδουλο καταγγέλλει η Ιερά Σύνοδος

16.03.2022 13:18
papas new

Παριστάνει τον παπά, και μάλιστα όχι απλό παπά αλλά Μητροπολίτη. Πήρε και το όνομα Χριστόδουλος και κάνει κηρύγματα μέσω διαδικτύου.

Την σοβαρή αυτή καταγγελία έκανε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, η οποία ενημέρωσε ότι ο εν λόγω ρασοφόρος με το κοσμικό όνομα Νικόλαος Διαμαντόπουλος, είναι απατεώνας.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «δεν ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος, δεν είναι κανονικός Επίσκοπος ή Μητροπολίτης, ούτε καν Ιερεύς ή Διάκονος και, συνεπώς, οποιοδήποτε ιερό Μυστήριο τελεί είναι άκυρο».

«Ο εν λόγω ρασοφόρος, κατεδικάσθη υπό της Ελληνικής Δικαιοσύνης τον παρελθόντα Ιανουάριο 2022, για τα εξής αδικήματα: α) αντιποίηση εκκλησιαστικής αρχής και σχήματος, β) αντιποίηση εκκλησιαστικής αρχής κατ’ εξακολούθηση και γ) εξύβριση» ενημέρωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος, στην Επαρχία του οποίου δραστηριοποιείται ο εν λόγω ρασοφόρος

H ΔΙΣ καλεί όλα τα μέλη της Εκκλησίας της Ελλάδος να απέχουν οποιασδήποτε εκκλησιαστικής κοινωνίας με τον συγκεκριμένο ρασοφόρο.

Διαβάστε επίσης

Χανιά: Ένα mail αποκάλυψε τη φρικτή κακοποίηση της γυναίκας του και των τριών παιδιών του

Μαριούπολη: Συγκλονίζει ο Έλληνας πρόξενος – «Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα – Σκεφτόμουν την οικογένειά μου και έπαιρνα κουράγιο»

Θεσσαλονίκη: Σοκ με πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52