search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:10
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη με Κατρίνη στη Βουλή – «Εγώ σε διόρισα στον ΟΚΑΝΑ»

17.03.2022 17:03
katrinogeorgiadis173_new

Σφοδρή κόντρα με αναφορές στο παρελθόν ξέσπασε σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη, στη συζήτηση για τις κυβερνητικές παροχές για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και τους ελέγχους στην αγορά για αισχροκέρδεια.

Ο Ηλείος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ασκώντας έντονη κριτική, αμφισβήτησε την επάρκεια των ελέγχων στην αγορά για την αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Θα πίστευα ότι με την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας όταν σας είχα διορίσει θα ξέρατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και όταν σας πρότεινα για τον ΟΚΑΝΑ. Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και γίνομαι κακός» ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απαντώντας στην κριτική του.

«Οταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία! Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να έχει την άποψή του, όντως τον γνώρισα όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ. Τη περίοδο 2007-2011 κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν επιδίωκε να είναι κοντά στον Γεωργιάδη που καθόταν σε άλλα έδρανα (ΛΑΟΣ). Ως υπουργός Υγείας με εξέπληξε με τη ταχύτητα και τα αντανακλαστικά που είχε πιθανότατα λόγω της μετάβασης στο νέο πολιτικό χώρο» ανταπάντησε ο επικεφαλής ο Μιχάλης Κατρίνης.

Επανερχόμενος ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Χαίρομαι που θυμηθήκατε τη περίοδο 2007-2011, όπου πράγματι πολλοί από σας δεν μας κάνατε καν παρέα. Αυτό ενισχύει όμως το επιχείρημά μου γιατί από κει που δεν μας κάντε παρέα μας βάλατε στη κυβέρνηση. Υπουργός στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ήμουν βουλευτής ΛΑΟΣ. Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ- όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία- ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν και τα πρόστιμα θα συνεχίσουν να πέφτουν σε εκείνους που ανεβάζουν παράλογα τις τιμές.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Τσίπρας: Ψευτοεπιδοτήσεις Μητσοτάκη για να παραμείνει άθικτη η αισχροκέρδεια

Σεργκέι Λαβρόφ: Τι συνέβη με την πτήση του; – Ξεκίνησε για το Πεκίνο, αλλά δεν έφτασε ποτέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:05