search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:56
MENU CLOSE

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Ο πελάτης μου δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει αύριο στο δικαστήριο» (Video)

17.03.2022 13:37
petros_filippidis-new

Αύριο, Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αποκάλυψε ότι ο πελάτης του δεν θα εμφανιστεί αύριο στο δικαστήριο, καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν του το επιτρέπουν.

 «Αύριο δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μιας δίκης δεν θα είναι εκεί θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Μετά αν δεν μπορεί να έρθει θα τον παρακαλέσω, έστω και με καροτσάκι να έρθει. Ενημέρωσα τους συναδέλφους μου (για τη διακοπή), ο ένας συμφώνησε ο άλλος έφερε αντίρρηση» είπε αρχικά ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: 

«Έχει διαύγεια πνεύματος. Είναι απόλυτα υγιής πνευματικά, σωματικά έχει πρόβλημα… υπάρχει η λύση με το καροτσάκι, θα είναι όμως στο δικαστήριο, θα έρθουν οι συνάδερφοι… Έχει δυσκολία στο να περπατήσει, έχει χάσει πολλά κιλά! Δεν είναι στο νοσοκομείο, είναι στη φυλακή…»

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Πώς ο δράστης «προδόθηκε» και από τις κινήσεις της μητέρας του

Πλεύρης: Θα μειωθεί ο αριθμός των self test στα σχολεία (Video)

Νέα Σμύρνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Λεωφόρο Συγγρού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48