search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:44
MENU CLOSE

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πήρε θέση για την Ουκρανία: «Πούτιν μπορείς να σταματήσεις αυτόν τον πόλεμο» (Video)

17.03.2022 19:51
arnold_new

Το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία θέλησε να στείλει ο γνωστός ηθοποιός και πρώην γερουσιαστής Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Στο 9λεπτο βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που η ρωσική κυβέρνηση ξεκίνησε τον πόλεμο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον πρόεδρο Πούτιν.

Απευθυνόμενος στους Ρώσους στρατιώτες, τόνισε: «Οι ζωές σας, τα άκρα σας, το μέλλον σας, θυσιάζονται για έναν παράλογο πόλεμο που καταδικάζεται από ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστρία και είπε ότι ο πατέρας του είχε πολεμήσει στο Λένινγκραντ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπου και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής στη Ρωσία το 1942 και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του παλεύοντας με σωματικούς πόνους και ενοχές από όσα βίωσε εκεί.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είπε επίσης πως η «δύναμη και η καρδιά του ρωσικού λαού» τον ενέπνεε πάντα και τους προέτρεψε να μην πιστεύουν το Κρεμλίνο όταν λέει πως ο πόλεμος είναι για την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας».

Προς το τέλος του βίντεο, απευθύνεται ευθέως στον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον πρόεδρο της Ρωσίας και του λέει: «Στον πρόεδρο Πούτιν θέλω να πω το εξής: Εσύ ξεκίνησες αυτό τον πόλεμο. Εσύ οδηγείς αυτόν τον πόλεμο. Μπορείς να σταματήσεις αυτό τον πόλεμο».

Διαβάστε επίσης

Φυσικό αέριο: Τι ισχύει με την επιδότηση Μαρτίου-Απριλίου

Σεργκέι Λαβρόφ: Τι συνέβη με την πτήση του; – Ξεκίνησε για το Πεκίνο, αλλά δεν έφτασε ποτέ

Φυσικό αέριο: Τι ισχύει με την επιδότηση Μαρτίου-Απριλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07