search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Χαμός στο Πρωινό με τον δικηγόρο του – «Αν συνεχίσετε τα αναληθή ρεπορτάζ θα προσφύγω στη δικαιοσύνη» (Video)

17.03.2022 14:44
filippidis-dikigoros-new

Ένταση επικράτησε στο Πρωινό ανάμεσα στον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη και τους συντελεστές της εκπομπής.

Αφορμή αποτέλεσε ένα ρεπορτάζ που έκανε χθες, Πέμπτη ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή και σύμφωνα με το οποίο ένας γυναικολόγος – μαιευτήρας θα καταθέσει και θα επιβεβαιώσει -οπως αναφέρει το ρεπορτάζ- μαρτυρίες θυμάτων για πολύ σοβαρά περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Θα πέσουμε από τα σύννεφα από αυτά που θα πει ο γιατρός. Θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα με όσα θα πει, γιατί είναι επιστήμονας» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος με τον δικηγόρο του ηθοποιού να χαρακτηρίζει αναληθές και συκοφαντικό το περιεχόμενό του.

«Αν συνεχίσετε τα αναληθή ρεπορτάζ θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Το ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ, αλλά αυτό είναι τοξικό, δηλητηριώδες, ψευδές και συκοφαντικό» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του ηθοποιού κ. Δημητρακόπουλος με τους τόνους στην εκπομπή να ανεβαίνουν.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται να ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή 18 Μαρτίου με τον δικηγόρο να ενημερώνει ότι θα ζητήσει διακοπή, καθώς ο πελάτης του δεν είναι σε θέση σωματικά να παραστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Διαβάστε επίσης:

Αττική Οδός: Ανεγκέφαλοι οδηγοί έτρεχαν με 270 χλμ την ώρα και ανέβασαν το βίντεό τους στο Youtube

Θεσσαλονίκη: Ξανά σε δίκη ο ψυκτικός που σκότωσε πελάτισσα με σφυρί

Πλεύρης: Θα μειωθεί ο αριθμός των self test στα σχολεία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:02