search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Η λύση στην ακρίβεια: Εφαρμογή βρίσκει την πιο φτηνή βενζίνη στην Αθήνα (Video)

20.03.2022 22:44
venzini_new

Με την ακρίβεια στην βενζίνη να έχει φτάσει στα ύψη, κάποιοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επιχείρησαν να αναλάβουν δράση.

Έτσι, δημιούργησαν μία εφαρμογή, με την υπογραφή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία εντοπίζει τη φθηνότερη βενζίνη στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το fuelGR, μια οικογένεια εφαρμογών που παρέχουν ενημέρωση στον καταναλωτή καυσίμων – και όχι μόνο – για πρατήρια και τιμές πώλησης καυσίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές δημιουργήθηκαν από φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα) – πλέον, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Ψηφιακών Συστημάτων, Φώτη Κόκκορα.

Ο καθηγητής μίλησε στην ΕΡΤ για την εφαρμογή και τη δυνατότητα που θέλησαν να δώσουν οι φοιτητές στους καταναλωτές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν – όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα – την ακρίβεια στις τιμές των καυσίμων, λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Ηλιόπουλου στον Οικονόμου: «Νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πολίτες»

Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Θα έρθει στη δίκη ακόμα και με καροτσάκι» (Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι απαντά ψυχοθεραπεύτρια για την «ψυχρή» στάση της μητέρας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:55