search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:24
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μονόδρομος η παραίτηση του «άριστου» Πατούλη μετά τις αποκαλύψεις για λογοκλοπή

20.03.2022 12:49
Patoulis-Xionia_new

Την παραίτηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την «αποκάλυψη της Αυγής ότι έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο με λογοκλοπή».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Τα πράγματα είναι απλά. Σήμερα η Αυγή αποκαλύπτει ότι ο κύριος Πατούλης έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο καταφεύγοντας σε εκτεταμένη λογοκλοπή. Πρόκειται για αδίκημα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόκειται για μια συνειδητή εξαπάτηση της ακαδημαϊκής κοινότητας με προφανή στόχο να εμφανίζεται ο κύριος Πατούλης ως διδάκτωρ ιατρικής. Η ενοχή σιωπή της ΝΔ και τα παραληρήματα του ίδιου απλά επιβεβαιώνουν ότι η φούσκα της «αριστείας» έχει σκάσει οριστικά.

Σε ανάλογα περιστατικά στο εξωτερικό -η λίστα είναι μακρά- οι πρωταγωνιστές σκανδάλων λογοκλοπής και ακαδημαϊκής εξαπάτησης παραιτήθηκαν. Αυτό είχε κάνει, θυμίζουμε, ο κύριος Διαματάρης. Αυτό οφείλει να κάνει άμεσα και ο κύριος Πατούλης. Στον χιονιά αποδείχθηκε ανίκανος. Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι και απατεώνας».

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Ολοένα και πιο «εξωφρενικές» οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κάλεσαν «ανεπισήμως» την Τουρκία να στείλει τους S-400 στο Κίεβο

Ουκρανία: Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας απαγορεύει τη δραστηριότητα 11 κομμάτων ως φιλορωσικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:19