search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 12:04
MENU CLOSE

Solaris: To γιοτ του Αμπράμοβιτς εντοπίστηκε στη νοτιοδυτική Τουρκία (video/χάρτης)

21.03.2022 16:44
Untitled design (1)

Ένα υπερπολυτελές σκάφος αναψυχής που συνδέεται με τον Ρώσο ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς – εις βάρος του οποίου έχουν επιβληθεί κυρώσεις – ελλιμενίστηκε σήμερα στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) στη νοτιοδυτική Τουρκία, σύμφωνα με στοιχεία παρακολούθησης πλοίων.

Πολυτελές γιοτ που συνδέεται με τον Ρώσο ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ταξίδευε λίγα χιλιόμετρα από τις ακτές της νοτιοδυτικής Τουρκίας τη Δευτέρα, αφού προσέγγισε τα ύδατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με ιστότοπο παρακολούθησης πλοίων.

Ο Αμπράμοβιτς και άλλοι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι προστέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε μια λίστα κυρώσεων της ΕΕ που περιελάμβανε ήδη δεκάδες πλούσιους Ρώσους, και οι κυβερνήσεις της ΕΕ λαμβάνουν μέτρα για να τους κατάσχουν γιοτ και άλλα πολυτελή περιουσιακά στοιχεία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αμπράμοβιτς πέταξε στη Μόσχα από την Κωνσταντινούπολη με το ιδιωτικό του τζετ. Σύμφωνα με τα στοιχεία παρακολούθησης πτήσεων, ήταν το δεύτερο ταξίδι με τζετ που συνδέεται με το Αμπράμοβιτς μεταξύ της τουρκικής πόλης και της ρωσικής πρωτεύουσας μέσα σε τρεις ημέρες.

Το μήκους 140 μέτρων (460 ποδιών) γιοτ Solaris έφυγε από το Μαυροβούνιο την περασμένη εβδομάδα, κινούμενο νοτιοανατολικά προς την Τουρκία και περνώντας από χωρικά ύδατα κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου καταγγέλλει το ουκρανικό ΝΕΧΤΑ

Συντριβή αεροσκάφους στην Κίνα: Το Boeing έχασε ύψος 8.000 μέτρων σε τρία λεπτά (Video/Photos)

Ινδονησία: Γιατί εξαφανίζονται τα νουντλς από τα ράφια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 12:04