search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top-10 18-20/3/2022: Το X Factor είχε «ρεύμα»

21.03.2022 18:53
tiletheasi3322_new

Περίπου αναμενόμενες ήταν οι προτιμήσεις των τηλεθεατών κατά το περασμένο ΠΣΚ. Την Παρασκευή στάνταρ οι περισσότεροι «ψήφισαν» τη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Είχε και έκτακτη εμφάνιση και η Μαρία Καβογιάννη.

Κάλα πήγε και το «MasterChef», εκμεταλλευόμενο και την απουσία κανονικού επεισοδίου «Survivor».

Τρίτο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε το σόου «X Factor» με το «καλησπέρα σας και καλή βραδιά». Η πρεμιέρα του μουσικού σόου έφερε στη συχνότητα του Mega 846.000 τηλεθεατές.

Στην τέταρτη θέση το ισχυρό «χαρτί» του Star, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και νούμερο πέντε το καθηλωτικό για 820.000 τηλεθεατές «Φώς στο τούνελ».

Στην δεκάδα και η τηλεταινία «Μιας πεντάρας νιάτα» από τον κύκλο «Τα νεοκλασικά» με τον οποίον ο Alpha συστήνει κλασικά επιτυχημένα θεατρικά με σύγχρονη ματιά.

Το Σάββατο με τα βαριά χαρτιά της ελληνικής μυθοπολασίας να έχουν ρεπό, ξεχώρισε ως δημοφιλέστερη επιλογή το ριάλιτι «Survivor» και δεύτερο επικρατέστερο πρόγραμμα το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

«Σφαίρα» πηγαίνει η εκπομπή μαγειρικής «Kitchen lab» του Άκη Πετρεζίκη. Για την ημέρα και την ώρα προβολής της, οι 634.000 που την προτίμησαν, είναι σούπερ.

Οι εξελίξεις από την ρωσική εισβολή και τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία, η νέα κρίση τιμών στην ελληνική οικονομία και το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει τη χώρα, έφερε τέσσερα δελτία ειδήσεων στο Top 10 της ημέρας, με την υψηλότερη απόδοση να σημειώνει το κεντρικό δελτίο του Σκάι σύμφωνα με τα δεδομένα τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement.

Κόσμο στον Σκάι έφερε και το τηλεπαιχνίδι« Ο πιο αδύναμος κρίκος» ενώ στην έκτη θέση πλασαρίστηκε ημίωρη εκπομπή «Φως στο τούνελ» η οποία είναι ουσιαστικά η «ουρά», η συνέχεια της εκπομπής της Παρασκευής. Και επειδή οι μετρήσεις τηλεθεάσεων ολοκληρώνονται κάθε φορά στις 02.00, αξιολογήθηκε από τη Nielsen ως αυτόνομη εκπομπή( καθότι ημίωρης διάρκειας το τελευταίο μέρος). Δεν είναι και λίγο πάντως να ξενυχτούν 540.000 τηλεθεατές.

Η Κυριακή ήταν μια Κυριακή όπως και οι άλλες (Κυριακές) με τη σειρά «Η γη της ελιάς» να είναι μακράν η δημοφιλέστερη. Κόσμο στον Σκάι μάζεψε και το «Survivor».

Τα κατάφερε επίσης και το «X Factor» που  ως «νέο πρόγραμμα» διατήρησε το ενδιαφέρον της αρχής. Στο Top 10 και το παιχνίδι με φάρσες «Τι φάση;» του Alpha με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η δημοσιογράφος Ζέζα Ζήκου

Γιώργος Παπαδάκης: Η φωτογραφία με τον γιο του και οι ευχές για το πρώτο τηλεοπτικό του βήμα (Photo)

The Masked Singer: Έρχεται στον ΣΚΑΪ ο «Μασκαρεμένος τραγουδιστής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:07