search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα

22.03.2022 21:37
andras33_22322_new

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 33χρονος Πολωνός που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη, κρύβοντας επί πέντε χρόνια τη σορό του μέσα σε μία εργαλειοθήκη.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος το βράδυ της Τρίτης μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σεντόνι.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Η δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στη Κυψέλη, αποκαλύφθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου και «πάγωσε» το Πανελλήνιο. Δράστες του στυγερού εγκλήματος, είναι η 29χρονη μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της.  

Ο μεν 33χρονος, κατά τη δικογραφία, οδήγησε το παιδί σε ασφυκτικό θάνατο, το 2017, βάζοντας μονωτική ταινία στο στόμα του, ενώ η 29χρονη μητέρα τού παιδιού, βρισκόταν στον ίδιο χώρο χωρίς να επιχειρήσει να αποτρέψει τη βία σε βάρος του παιδιού της. Αντίθετα, τις στιγμές εκείνες φέρεται να έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή ενώ για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε μαζί με το σύντροφό της τη φρικιαστική αλήθεια.

Η σορός του παιδιού αρχικά τοποθετήθηκε σε αυτοσχέδιο τάφο-λάρνακα στην ταράτσα του σπιτιού που έμενε το ζευγάρι ενώ μετά από την μετακόμισή τους σε άλλο σπίτι, τα οστά του Ανδρέα τοποθετήθηκαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου.

Μέσα στην εργαλειοθήκη στο μπαλκόνι του σπιτιού στην Κυψέλη εντόπισαν οι αστυνομικοί το μακάβριο εύρημα που έφερε πέντε χρόνια μετά ενώπιον της Δικαιοσύνης τη μητέρα και τον σύντροφο της.

Διαβάστε επίσης:

ΣτΕ: Στην ολομέλεια θα κριθεί η συνταγματικότητα του clawback στην φαρμακευτική αγορά

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές και την Τετάρτη – Πού θα πέσουν χιόνια (Video)

Θάνατος Τζωρτζίνας στην Πάτρα: «Δεν βλέπω εμπλοκή της μητέρας», λέει ο Κούγιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:50