search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:28
MENU CLOSE

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά» (Video)

22.03.2022 14:08
paylos-eyaggelopoylos-new

Για το θρυλικό «Ρετιρέ», τις αμοιβές στο θέατρο αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί μίλησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά. Έξω στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για την αντίδραση που είχε εκφράσει ο πατέρας του όταν τού ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ αναφερόμενος στα κέρδη του από το θέατρο κάνει λόγο για μικρές αμοιβές.

«Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια.

Έχω κάνει σχέση και με μεγαλύτερη γυναίκα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διαφορές ηλικίας. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω γυμνό στο θέατρο. Πάντα ήταν μικρές οι αμοιβές στο θέατρο» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Φουστάνος: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι πρότυπο ομορφιάς – Πολλές θέλουν να της μοιάσουν» (Video)

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δούλεψα ως μικροπωλητής σε πάγκους για να τα βγάλω πέρα» (Video)

Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς που αρνήθηκε τον ρόλο ο Γκλέτσος – Τον έκανε ο Τσαρούχας εξαιρετικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:22