search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:31
MENU CLOSE

Μανούσος Μανουσάκης: «Ευτυχώς που αρνήθηκε τον ρόλο ο Γκλέτσος – Τον έκανε ο Τσαρούχας εξαιρετικά» (Video)

22.03.2022 10:13
manousos-manoysakis-new

Στον Απόστολο Γκλέτσο με τον οποίο είχε συνεργαστεί με επιτυχία αρκετές φορές κατά το παρελθόν αναφέρθηκε ο Μανούσος Μανουσάκης, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι ο ηθοποιός είχε τύχει να αρνηθεί ρόλο που του είχε προτείνει ο ίδιος.

Πρόκειται για τον ρόλο που αργότερα πήρε ο Πασχάλης Τσαρούχας στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» ενημέρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης, επισημαίνοντας ότι καλώς αρνήθηκε τότε ο Γκλέτσος, καθώς ο Τσαρούχας ανταπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία.

«Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα.

Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάνα δυο ώρες και μου λέει ότι δεν θέλει να το κάνει. Τον ρώτησα γιατί ρε Απόστολε και μου λέει ότι θα έρθει την άλλη μέρα να μου πει.

Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει “άμα θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις το ρόλο. Γιατί ο πρώτος που θα μου πει ότι η γυναίκα σου πήγε με άλλον, θα τον σπάσω στο ξύλο και θα σταματήσει η σειρά”» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Άνα Σόροκιν: Θα απελαθεί στη Γερμανία η διάσημη από τη σειρά του Netflix;

Κάτια Ταραμπάνκο: Πως την ενημέρωσε η παραγωγή του Survivor για τον πόλεμο στην Ουκρανία (Video)

Νίκος Θεοδωράκης: «Νιώθω γιος του Μίκη και τον έλεγα πατέρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:30