search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:27
MENU CLOSE

Ρωσίδα κατάσκοπος αποκαλύπτει: «Είχα όπλο μου το σεξ – Εκπαιδεύτηκα από τις μυστικές υπηρεσίες» (Photos)

22.03.2022 14:36
ROSIDA_NEW

Ρωσίδα κατάσκοπος υποστηρίζει πως έχει εκπαιδευτεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αλλά φωτογραφίζεται με άνεση, επιδεικνύοντας τα κάλλη της- συμπεριφορά που λογικά δεν θα έπρεπε να έχει μία πράκτορας.

Πάντως το ρεπορτάζ της βρετανικής ταμπλόιντ Sun έχει προκαλέσει εντύπωση.

Η εντυπωσιακή Αλία Ρόζα, 37 χρόνων, λέει πως γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και όταν ήταν 18 χρόνων εντάχθηκε στην στρατιωτική ακαδημία κοντά στην Μόσχα, όπου εκπαιδεύτηκε για να γίνει πράκτορας των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Είκοσι χρόνων μπήκε στην ενεργό δράση και ανέλαβε επιχειρήσει με στόχο την εξάρθρωση δικτύων εμπόρων ναρκωτικών και λευκής σαρκός, πριν αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, γεγονός που την υποχρέωσε να διαφύγει από την Ρωσία.

Τώρα ζει στην Δύση, έχει ένα παιδί και μιλάει με άνεση στην Sun: «Όταν ήμουν 18 χρόνων πήγα στην στρατιωτική ακαδημία, όπου έμαθα όλες τις ειδικές τεχνικές. Με έμαθαν πώς να αποπλανώ, να χειραγωγώ, να πείθω ανθρώπους, πώς να ρίχνω με διάφορα όπλων, έμαθα πολεμικές τέχνες και έγινε άριστη στρατιώτης».

Και πως επέλεξε αυτόν τον δρόμο; «Πήγα στην ακαδημία λόγω οικογενειακής παράδοσης. Ο παππούς μου ήταν εθνικός ήρωας του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου και το όνομά του αναγράφεται στο μνημείο του Στάλιγκραντ. Πρόκειται για βαριά κληρονομιά», εξηγεί η Αλία.

Η νεαρή πράκτορας μπήκε στη δράση παγιδεύοντας λαθρεμπόρους ναρκωτικών από το Αφγανιστάν. «Έκανα αποστολές για να προστατεύσω τον λαό και την χώρα μου από τα ναρκωτικά που έρχονταν από το Αφγανιστάν και για να σταματήσω το τράφικινγκ στην Ρωσία», λέει.

Η Αλία ήταν από τις λίγες γυναίκες που κατάφεραν να πάρουν την ειδική εκπαίδευση και έμαθε πώς να εκμεταλλεύεται την εντυπωσιακή εμφάνισή της για να είναι αποτελεσματική στην δουλειά της. Το μυστικό ήταν το σεξ, όπως ισχυρίζεται. «Μπορώ να πω σε κάθε γυναίκα πώς να κάνει τους άνδρες να την ερωτεύονται», λέει.

«Ίντριγκα, μυστικότητα, μυστήριο. Αλλά πρέπει να είσαι η καλύτερη στο σεξ. Μας τα μάθαιναν αυτά στην ακαδημία. Δεν  τα δίδασκαν μόνο, αλλά μας τα έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μία στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, ενέργειες που γίνονται βήμα-βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πραγματικά σημαντική γιατί πρέπει να γίνεις η καλύτερη, αλλιώς πώς θα αποπλανείς;» Η Αλία Ρόζα έχει ένα αφήγημα ελκυστικό για τους αναγνώστες της Sun, τους οποίους ιντριγκάρει και με την περιγραφή της τελευταίας αποστολής της.

Της ανατέθηκε να διεισδύσει σε μία συμμορία εμπόρων ναρκωτικών. Της έδωσαν μόνο το μικρό όνομα του αρχηγού της συμμορίας- Βλαντίμιρ. Κι εκείνη τον εντόπισε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Τον αποπλάνησε, ο Βλαντίμιρ αποδείχτηκε εύκολος στόχος, έπεσε στα δίχτυα της.  Συγκέντρωσε χρήσιμες πληροφορίες για τις αρχές, που κατάφεραν συντριπτικά πλήγματα στην συμμορία.

Όμως αποκαλύφθηκε η πραγματική της ταυτότητα και η δουλειά της, την απήγαγαν και την βασάνισαν σε κάποιο δάσος – από αυτή την περιπέτεια της έμεινε και ένα σημάδι στο πρόσωπο. Αλλά ο Βλαντίμιρ, ο αρχηγός της συμμορίας ήταν τόσο ερωτευμένος μαζί της, που παρόλο που έμαθε πως ήταν πράκτορας, δεν άφησε τους άνδρες του να την σκοτώσουν. Ο Βλαντίμιρ το πλήρωσε αυτό, γιατί τον δολοφόνησαν ύστερα από λίγους μήνες, ενώ η Αλία αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Από την Ρωσία διέφυγε στην Τουρκία κι από εκεί στην Ευρώπη για να φτάσει σήμερα στο Μπέβερλι Χιλς. Άλλαξε το όνομά της, βρήκε επαγγελματική στέγη κάνοντας μια δική της εταιρία δημοσίων σχέσεων και έκανε παιδί. Ζει στο Μπέβερλι Χιλς σε μία έπαυλη αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ιστορία της Αλία Ρόζα είναι πραγματικά βγαλμένη από ταινία. Αλλά το φωτορεπορτάζ που την συνοδεύει είναι ό, τι ακριβώς ζητά το κοινό (της)…

Διαβάστε επίσης:

Βλαντίμιρ Πούτιν: Πολυτελή γούστα με πανάκριβα ρολόγια και παλτό (Photos)

Στα χέρια των Ουκρανών η πόλη Μακαρίβ – Αγωνία για τους αμάχους της Μαριούπολης

Συντριβή Boeing: «Ήταν όλοι αναίσθητοι – Οι τελευταίες προσπάθειες του πιλότου για να σώσει το αεροσκάφος» (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:27