search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:57
MENU CLOSE

Βλαντίμιρ Πούτιν: Πολυτελή γούστα με πανάκριβα ρολόγια και παλτό (Photos)

22.03.2022 14:11
putin_new

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε πολεμικό πυρετό, αλλά δεν έχει ξεχάσει τα ακριβά γούστα του.

Τουλάχιστον αυτό έδειξε η τελευταία και μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή την επέτειο κατάληψης της Κριμαίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος φορούσε ένα μοδάτο παλτό του Οίκου Loro Piana που η αξία του φτάνει στις 10.000 λίρες –δηλαδή 30 φορές πάνω από τον μέσο μηνιαίο μισθό του Ρώσου – και ένα ρολόι αξίας 2.400 λιρών.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέγεται πως έχει μια σημαντική συλλογή από πανάκριβα ρολόγια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής Sun.

Φημολογείται ότι η συλλογή αυτή έχει αξία σχεδόν 450.000 λιρών. Το πιο ακριβό κομμάτι είναι ένα Tourbograph με λουρί από δέρμα κροκοδείλου και χρυσό πλατώ, αξίας 300.000 λιρών.

Η βρετανική The Mirror γράφει πως το πιο φτηνό κοστούμι που φορά ο Πούτιν κοστίζει 4.000 λίρες.

Ο Πούτιν εμφανίζεται κυρίως με μαύρα κοστούμια και γι αυτό του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «ο άνδρας με τα μαύρα». Προτιμά τις δημιουργίες του ιταλικού Οίκου Μόδας Brioni, που έχει γίνει διάσημος ντύνοντας τον Τζέιμς Μποντ. Τα παπούτσια που προτιμά φέρουν τις υπογραφές του Salvatore Ferragamo ή του John Lobb.

Αλλά και στις κάζουαλ εμφανίσεις του ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν φορά ρούχα της … σειράς. Προτιμάει τις φόρμες από κασμίρ και όχι από τα κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται στις αθλητικές εμφανίσεις και γι αυτό δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει 2.400 λίρες για μία φόρμα.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ξοδεύει με άνεση μεγάλα ποσά όχι μόνο για το ντύσιμο και τα αξεσουάρ. Λέγεται πως είναι ιδιοκτήτης μίας υπερπολυτελούς βίλας – το λεγόμενο «παλάτι του Πούτιν»- που αξίζει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, άλλων 19 ακινήτων, 58 αεροπλάνων και ελικοπτέρων και ενός σούπερ-γιοτ, που βρίσκεται ελλιμενισμένο στην Τοσκάνη.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια των Ουκρανών η πόλη Μακαρίβ – Αγωνία για τους αμάχους της Μαριούπολης

Τουρκία: Νέα ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν – Μεγάλη συζήτηση για την βραχνάδα του (Video)

Σουηδία: Μαθητής σκότωσε δύο γυναίκες σε Λύκειο του Μάλμε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50