search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:05
MENU CLOSE

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα δεν κατάπιε ποτέ αποτσίγαρα και δεν μπήκε στην εντατική για έναν μήνα»

23.03.2022 08:42
meth

Οι πρόσφατες πληροφορίες που ανέφεραν ότι το ένα από τα τρία παιδάκια της Πάτρας, η Τζωρτζίνα, σε ηλικία ένος έτους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα διαψεύδεται από πηγές μέσα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», προερχόμενες από το νοσοκομείο του Ρίου, διαψεύδεται κατηγορηματικά, ότι η Τζωρτζίνα εισήχθη για νοσηλεία στη ΜΕΘ έχοντας υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση αποτσίγαρων.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο» επισημάνθηκε με την διευκρίνιση πως θα πρέπει να αναδεικνύεται η αλήθεια για όσα ψευδή και ανακριβή, ακούγονται, λέγονται και δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, τονίστηκε για ακόμα μια φορά πως «πρέπει να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα».

Σύμφωνα με το pelop, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν σε διάστημα περίπου 3 ετών ρωτήθηκε από μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος για το περιστατικό στα οποία φέρεται να απάντησε: «πώς είναι δυνατόν το παιδί μου να πήγε στο νοσοκομείο, να νοσηλεύθηκε ένα μήνα στη ΜΕΘ και εγώ να μην το γνωρίζω;».

Εξέφρασε επίσης την απορία «πως θα μπορούσε η Τζωρζίνα να καταπιεί μια γόπα τσιγάρου – πόσο μάλλον ένα τασάκι αποτσίγαρα- όταν με το που θα την έβαζε στο στόμα της η γεύση θα την «πίκριζε» και θα την έφτυνε».

Αναληθής φαίνεται πως είναι και η πληροφορία που θέλει τη μητέρα στις 18 και 22 του περασμένου Ιανουαρίου και ενώ η 9χρονη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ρίου, εκείνη βρισκόταν στο τμήμα επειγόντων του ΠΓΝΠ, κάτι που και η ίδια το αρνείται.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Υποχωρεί από το απόγευμα η κακοκαιρία – Σε ποιες περιοχές θα επιμείνουν οι βροχές (Videos)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας ο δολοφόνος του 7χρονου Ανδρέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:02