search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:42
MENU CLOSE

Σοκ για τη Ρωσία – Η απόλυτη σταρ της ποπ μουσικής εγκατέλειψε τη χώρα (Videos)

24.03.2022 18:26
pop_new

Η mega star της σοβιετικής και ρωσικής ποπ μουσικής Άλλα Πουγκατσιόβα εγκατέλειψε την Ρωσία, γεγονός που θα προκαλέσει συζητήσεις στην ρωσική κοινωνία σε μία περίοδο που εκτιμάται ότι υπάρχει προβληματισμός για την σκοπιμότητα και τα αποτελέσματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Η Άλλα Πουγκατσιόβα είναι η απόλυτη σταρ της ποπ μουσικής σκηνής στη Ρωσία, και τα τραγούδια της έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz η Πουγκατσιόβα και ο  σύζυγός της, ο Μαξίμ Γκάλκιν, που είναι τηλεπαρουσιαστής, διέφυγαν στο Ισραήλ, καθώς παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες ένα κύμα φυγής ανθρώπων της βιομηχανίας του θεάματος από την Ρωσία.

Η 72χρονη Πουγκάτσεβα και ο 45χρονος σύζυγός της έφθασαν στο Ισραήλ με τα δύο παιδιά τους, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Haaretz δεν είναι σαφές εάν θα εγκατασταθούν στο Ισραήλ ή θα αναχωρήσουν για κάποια δυτική χώρα.

Η Πουγκατσιόβα θεωρείται η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια στην ιστορία της ΕΣΣΔ και το 1991 τιμήθηκε με το βραβείο του «Καλλιτέχνη του Λαού» την ύψιστη κρατική διάκριση για καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάματος στην Ρωσία.  

Η Άλλα Πουγκατσιόβα έχει ερμηνεύσει εκατοντάδες τραγούδια και τουλάχιστον 500 από αυτά έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποία στα αγγλικά και στα εβραϊκά. Το 1997, εκπροσώπησε την Ρωσία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Δουβλίνο με το τραγούδι «Primadonna».

Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης  η Πουγκατσίοβα ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα ανοίγοντας ένα ραδιοφωνικό σταθμό, ένα περιοδικό και υπογράφοντας ένα άρωμα.

Διαβάστε επίσης

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Δεν έδειξε ασφυκτικό θάνατο η ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας (Video)

Γιώργος Κουβαράς: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Action24 – Η ανάρτηση του στο Facebook

Νέο βίντεο από το χτύπημα των Ουκρανών σε ρωσικό αποβατικό πλοίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39