search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα βουλευτών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε γελοίος» (Video)

25.03.2022 12:25
markopoylos-triantafyllidis

Χοντρός καυγάς έλαβε χώρα στον αέρα του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη με αφορμή την πτήση στην Αττική των 6 γαλλικών Rafale που απέκτησαν οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, «να χαρεί τα Rafale στον ουρανό που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είστε συνεπής στην γελοιότητα και την αυτογελοιοποίηση».

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Γιώργου Τριανταφυλλίδη, και ανταπάντησε «είστε γελοίος μόνος σας, τα καταφέρνετε μια χαρά κ. Τριανταφυλλίδη». «Οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα. Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Ψηφίσαμε τα 18 rafale και όχι τα επιπλέον 6. Πρόσφατα η χώρα πέρασε την πτώχευση. Πρέπει να κρατήσουμε όρθια τη χώρα και τους Έλληνες συνταξιούχους. Η στάση μας σημαίνει σύνεση», υποστήριξε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: «Φωτιές» από τις δημοσκοπήσεις – Προβληματισμός για μείωση της διαφοράς με ΣΥΡΙΖΑ

Αναδίπλωση Βαρβιτσιώτη για τη δήλωση περί «ανατροπής Πούτιν» – Τι απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: 2 στους 3 Έλληνες διαφωνούν με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:03