search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:21
MENU CLOSE

Ρωμανός: Το τηλέφωνο της ΜΚΟ, που οργανώνει τη Συναυλία Ειρήνης ταυτίζεται με της Θεανώς Φωτίου

25.03.2022 17:36
NIKOS-ROMANOS

«Κα Φωτίου το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ, που οργανώνει τη Συναυλία Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή ταυτίζεται με το δικό σας είναι κάποια σατανική σύμπτωση η είστε εσείς πίσω απο την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία» τονίζει σε ανάρτηση του στο twitter προς την πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Τι απαντά η Θεανώ Φωτίου

«Σε σύγχυση για μια ακόμα φορά η ΝΔ επιτίθεται στη συναυλία για την Ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί δε προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην «Αλληλεγγύη για Όλους».

Πληροφορούμε λοιπόν τη ΝΔ ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη ΝΔ. Κι αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει».

Διαδικτυακή διαμάχη

Καυγάς έχει ξεσπάσει στα social media την τελευταία εβδομάδα λόγω της «Συναυλίας Ειρήνης» η οποία έχει συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια καθώς στην αφίσα της δεν γίνεται καμία αναφορά στην Ουκρανία.

Σφοδρές αντιδράσεις όμως υπάρχουν μετά από ανάρτηση του πρώην βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού που παραποίησε την αφίσα για την εκδήλωση με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια.

psarianos.jpg

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» που οργανώνει τη συναυλία. Ανάμεσα σε άλλα τονίζει: «Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της δικαστικής οδού είναι δεδομένη».

Η αφίσα της συναυλίας που διοργανώνει η κοινότητα «Αλληλεγγύη για όλους» έχει τα ονόματα γνωστών τραγουδιστών από κάθε μουσικό είδος, κωμικών και ηθοποιών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια και το «#συναυλία_ειρήνης» έχει ήδη κατακλύσει το Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Άγρια κόντρα βουλευτών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε γελοίος» (Video)

Στον σύζυγο της Γιαννακοπούλου ο Ανδρουλάκης

Πουλά… τρέλα ο Σκρέκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:14