search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:48
MENU CLOSE

Δήλωση – σοκ για Λιγνάδη: «Είχε ερωτικές επαφές με ό,τι περπατούσε»

26.03.2022 13:42
lignadis-diki

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις σοβαρές καταγγελίες σε βάρος τους μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μάγδα Τσαγγάνη στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ευτυχώς δεν έτυχε να συνεργαστώ με κανέναν αυτούς. Βέβαια γνωρίζαμε πόσο δύστροποι ήταν. Όλοι ξέραμε. Όσον αφορά τον Λιγνάδη, γνώριζα ότι είχε ερωτικές επαφές με ό,τι περπατούσε, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ για τα μικρά αγοράκια. Αυτό δεν το ήξερα, ούτε να φανταστώ δεν μπορούσα», ανέφερε η ηθοποιός.

«Ήξερα ότι του αρέσει να “πηγαίνει” με πολύ κόσμο, αλλά ότι είναι παιδεραστής, όχι. Λυπάμαι τόσο πολύ. Ευτυχώς που έχει πεθάνει ο πατέρας του. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. Όσον αφορά στον Φιλιππίδη, ήξερα ότι πίστευε ότι ήταν ο Θεός ο ίδιος. Είχε πάθει μεγάλο θέμα με το ταλέντο και την εξουσία του», σημείωσε.

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε και για τον Παύλο Χαϊκάλη και τη συνεργασία τους στο παρελθόν.

Είχαμε συνεργαστεί «και στο θέατρο και σε βιντεοκασέτα και είχαμε άψογη συνεργασία με πολύ γέλιο», είπε. «Μάλιστα τον είδα το καλοκαίρι και ήταν σαστισμένος με όλα αυτά που είχαν βγει στη δημοσιότητα. Ήταν σκασμένος, ράκος. Τον προβλημάτιζε πολύ το οικονομικό κομμάτι, το πώς θα επιβίωνε μετά από όλα αυτά. Και με τον Κώστα Σπυρόπουλο είχα συνεργαστεί. Είχαμε περάσει πολύ καλά και μου είχε φερθεί υπέροχα και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο για εμένα, καθώς είχα χάσει πρόσφατα τον πατέρα μου», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη: «Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη»

Βραβεία Όσκαρ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει ο Ζελένσκι

Ρούλα Κορομηλά: Το αιχμηρό σχόλιο για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32