search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:25
MENU CLOSE

Νέα ένταση ανάμεσα σε Χρηστίδου και Κούγια: «Η ασέλγεια σε 15χρονο δεν είναι ποινικό αδίκημα;» (Video)

27.03.2022 10:16
koygias_xristidou

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τη δημοσιοποίηση μέρους της δικογραφίας (μηνύματα και φωτογραφίες) για την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο ποινικολόγος, αφού τόνισε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και όποιου άλλου αναδημοσιεύσει το «παράνομο υλικό», μίλησε για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός εμφανίζεται με νεαρούς άντρες.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως οι εν λόγω φωτογραφίες δεν αφορούν ανηλίκους, για αυτό και θα προβεί σε μήνυση εναντίον του δικηγόρου των καταγγελλόντων, Γιάννη Βλάχου, και επισήμανε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει το δικαίωμα να καταθέσει αγωγές και να ζητήσει αποζημιώσεις.

«Όποιος είναι κάτω των 15 ετών θεωρείται ανήλικος, πάνω από αυτή την ηλικία δεν είναι ανήλικος και δεν είναι ποινικό αδίκημα», ανέφερε ο ποινικολόγος, προκαλώντας την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Επειδή έχω έναν γιο 14 χρονών, έχω ανατριχιάσει τώρα! Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σε ένα 15χρονο αγόρι, αν ένας ενήλικας το προσεγγίσει ερωτικά, δεν είναι αυτό ποινικό αδίκημα; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό. Είναι αλήθεια; Είναι φυσιολογικό ένας ανήλικος με έναν ενήλικο άντρα και όχι δυο άντρες; Είστε συντηρητικός όσον αφορά στην ομοφυλοφιλία. Αισθάνομαι γυμνή, δεν έχω να κάνω άλλη συζήτηση μαζί σας», τόνισε η παρουσιάστρια του Mega.

Ο Αλέξης Κούγιας συμπλήρωσε: «Για οποιοδήποτε παιδί είναι κάτω των 14 ετών κι αν το πλησιάσεις και το χαϊδέψεις, αν το φιλήσεις ή αν το πειράξεις αυτό είναι κακούργημα και τιμωρείται από πέντε μέχρι 15 χρόνια. Αν ένα παιδί είναι από 12 έως 15 ετών κι υπάρχει αποπλάνηση ανηλίκου, αυτό είναι πλημμέλημα. Αν είναι πάνω από 15 δεν υπάρχει κανένα αδίκημα».

«Είμαι σε σοκ. Πώς γίνεται να υπάρχει αυτός ο νόμος;» δήλωσε στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Έχουμε 100% έγκλημα με περισσότερους από έναν δράστες» ισχυρίζεται ο Κατερινόπουλος (Video)

Καιρός: Ανεβαίνει στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24