search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:47
MENU CLOSE

Oscars 2022: Το χαστούκι του Will Smith ήταν σκηνοθετημένο υποστηρίζουν τηλεθεατές (Videos)

28.03.2022 19:15
will-smith-chris-rock-3454-new

Την άποψη πως το χαστούκι που έγινε viral στη φετινή απονομή Όσκαρ ήταν σκηνοθετημένο μεταφέρουν μέσω των social media τηλεθεατές που παρακολούθησαν το συμβάν.

Ο 53χρονος Γουίλ Σμιθ αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ, ο οποίος προηγουμένως είχε αστειευτεί με την εμφάνιση της γυναίκας του Σμιθ.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες του διαδικτύου, παρακολουθώντας το βίντεο του χαστουκιού, σε αργή κίνηση, είναι πεπεισμένοι πως ήταν στημένο.

Ένας χρήστης σχολίασε: «Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ έκαναν τη δουλειά της δεκαετίας. Δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ότι αυτό ήταν πραγματικό #FakeSlap».

Ένας άλλος έγραψε: «Ήταν ψεύτικο. Ο Γουίλ Σμιθ δεν θα είχε χαστουκίσει έτσι τον Κρις Ροκ σε ζωντανή μετάδοση. Είναι πολύ οργανωμένο. Αν παρακολουθείστε προσεκτικά σε αργή κίνηση, ο Κρις προετοιμάζεται για το χαστούκι πριν καν έρθει. Μάλλον πληρώθηκαν καλά για αυτό όμως ».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Το όλο θέμα με τον Γουίλ Σμιθ μου φαινόταν κάπως σκηνοθετημένο • Ο Κρις Ροκ [σκύβει] περιμένοντας το χαστούκι • Ο Γουίλ Σμιθ χαμογελάει κατά την επιστροφή του στη θέση του μετά το «χαστούκι» • Το ίδιο το χαστούκι δεν φαίνεται να δόθηκε στην πραγματικότητα».

Επιπλέον, μελετώντας λίγο πιο προσεκτικά το βίντεο από την επίμαχη στιγμή, θα παρατηρήσει κανείς πως ο Γουίλ Σμιθ αρχικά γέλαγε με το αστείο που έκανε ο Κρις Ροk, ενώ η η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ ήταν εμφανώς ενοχλημένη.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος παροξυσμός για ένα ρολόι Swatch – Φρενίτιδα και στην Ελλάδα (Videos)

WSJ: Με συμπτώματα δηλητηρίασης ο Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές

Μέρκελ: Έχει ευθύνη για το ενεργειακό, λένε επικριτές της – Αφέλεια ή έλλειψη διορατικότητας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:43