search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Oscars 2022: Ο Γουίλ Σμιθ ίσως υποχρεωθεί να επιστρέψει το αγαλματίδιο λόγω της σφαλιάρας

28.03.2022 15:28
xastouki3_28322_new

Μπορεί λοιπόν ο Γουίλ Σμιθ να ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη για το χαστούκι στον Κρις Ροκ εξαιτίας του σχόλιου που έκανε για τη σύζυγό του, όμως ενδεχομένως να αναγκαστεί να επιστρέψει το αγαλματίδιο που κέρδισε.

Αυτό ίσως συμβεί λόγω του κώδικα συμπεριφοράς της Ακαδημίας, ο οποίος έχει θεσπιστεί από το 2017 στον απόηχο του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης που έπληξε τον χώρο.

Μάλιστα, μία πηγή που επικαλείται η New York Post αφήνει ανοιχτό το θέμα, δηλώνοντας: «Πρόκειται ουσιαστικά για επίθεση. Όλοι ήταν τόσο σοκαρισμένοι στην αίθουσα, ήταν τόσο άβολα. Νομίζω ότι ο Γουίλ δεν θα ήθελε να δώσει πίσω το Όσκαρ του, αλλά ποιος ξέρει τι θα συμβεί τώρα».

Για το περιστατικό αυτό, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Οι ερευνητικές μονάδες του LAPD γνωρίζουν για ένα περιστατικό μεταξύ δύο ατόμων κατά τη διάρκεια του προγράμματος των βραβείων Όσκαρ. Το περιστατικό αφορούσε ένα άτομο που χαστούκισε ένα άλλο. Το άτομο που εμπλέκεται αρνήθηκε να καταθέσει αναφορά στην αστυνομία. Εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί να συντάξει αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να συμπληρώσει μια ερευνητική έκθεση».

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: Η viral στιγμή που η Νικόλ Κίντμαν βλέπει το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ (Photo)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συγκλονίζει περιγράφοντας τη μάχη της μητέρας του με τον κορωνοϊό (Video)

Όσκαρ 2022 – Κρίστεν Στιούαρτ: Το φιλί που αντάλλαξε με την αρραβωνιαστικιά της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:10