search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:03
MENU CLOSE

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη μεταξύ του γιου του ηθοποιού και του Μπιμπίλα – «Έμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός» (Video)

28.03.2022 14:31
filippidis_biden

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας εμφανίστηκε τελικά σήμερα Πέτρος Φιλιππίδης  για να καθίσει στο εδώλιο για έναν βιασμό  κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκε η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους, οι οποίοι έφτασαν στο δικαστήριο λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Η δίκη ξεκίνησε με αρκετή ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας το δικαστήριο οδηγήθηκε σε σύντομη διακοπή μετά την τοποθέτηση της εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, Κικής Μπακιρτζίδου, που αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση δυο εκ των τριών θυμάτων κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτός από τις φωνές μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: «Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω». «Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς;», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Η Ρούλα δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι στα παιδιά» – Νέο ξέσπασμα του πατέρα – Ποιον διαψεύδει (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Γιατί μεταφέρθηκαν σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Ξάνθη: Δείτε το απίστευτο σημείωμα οδηγού σε επίδοξους διαρρήκτες (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10