search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Η τραυματική εμπειρία που βίωσε στα 8 της (Video)

29.03.2022 19:58
kainourgiou_29322_new

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Βόσσου, αποκάλυψε στην εκπομπή της, πως βίωσε μία άσχημη εμπειρία που είχε σε μικρή ηλικία.

«Ήρθε ένας κύριος με καπαρντίνα και κρατούσε και έναν φάκελο. μας ρωτούσε αν γνωρίζουμε πού υπάρχει τουαλέτα. Άρχισε να γδύνεται και να μας κυνηγάει. Το σπίτι μας είχε στην είσοδο τζαμαρία. Είχε γδυθεί και καθόταν πάνω στην τζαμαρία. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν κλέφτης. Κάποια στιγμή γυρίζω τον κοιτάω και είχε γδυθεί, ήταν πάνω στην τζαμαρία και παθαίνω σοκ μαζί με το κοριτσάκι που ήμουν. Νομίζαμε ήταν ένας ο οποίος ήθελε να μας κλέψει τα ποδήλατα, δεν καταλάβαινα… Προσπαθούσαν να μάθουν οι γονείς μας τι συνέβη και μας ρωτούσαν αν μας πλησίασε και αν μας άγγιξε», ανέφερε η τηλεπαρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να το πούμε με τους γονείς μας. Στη συνέχεια ήρθε και η αστυνομία, τους πήραν τηλέφωνο για να μην γίνει κάτι και σε άλλα παιδάκια. Θυμάμαι με πόσο ευγενικό τρόπο είχε έρθει η αστυνομία στο σπίτι, χωρίς να μας πάνε στο τμήμα».

Διαβάστε επίσης:

Lady Gaga: H αμήχανη συνομιλία της με την Κέιτλιν Τζένερ έγινε viral

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει «σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω»

Μανώλης Μητσιάς: Αν η οικογένεια είναι υγιής εξαρτάται πάντα από τη σύζυγο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09