search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:01
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω χάσει τον ύπνο μου – Η αλήθεια θα φανεί σύντομα» (Video)

30.03.2022 16:46
roulapisp_30322_new

Ανυπόστατες υποστήριξε η μητέρα των τριών παιδιών πως είναι οι μαρτυρίες που βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, ενώ σχετικά με την ανίχνευση ουσίας στην Τζωρτζίνα είπε ότι υποψιάζεται ότι πρόκειται για φάρμακο της αγωγής, το οποίο άλλαξε στην Αθήνα μετά την διακομιδή της από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα κάλεσε την εκπομπή «Πρωινό» για να διαψεύσει ότι πήγε ποτέ σε χαρτορίχτρα, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε τη Δευτέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Μετά το τέλος της εκπομπής υπήρξε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα που αφενός επανέλαβε ότι δεν συμβουλεύθηκε ποτέ χαρτορίχτρες και καφετζούδες αλλά και ότι εμφανίζονται δήθεν μάρτυρες στα κανάλια που μιλούν για την υπόθεση.

Τόνισε ακόμη πως παρακολουθεί τις εκπομπές, ότι δεν είναι είναι ήρεμη και ότι έχει χάσει τον ύπνο της. Όπως είπε, είναι αναστατωμένη, έχει αγωνία και είναι πεπεισμένη ότι θα φανεί σύντομα η αλήθεια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ύποπτη ουσία που ανιχνεύθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Τι είναι η τροπονίνη

Η τροπονίνη είναι μια πρωτεΐνη του μυός της καρδιάς, η οποία παράγεται σε περίπτωση βλάβης του τελευταίου και γι’ αυτό ανιχνεύεται μετά από ένα έμφραγμα. Αν στο αίμα του ασθενούς δεν ανιχνεύεται τροπονίνη, τότε οι ασθενείς θεωρούνται χαμηλού κινδύνου για έμφραγμα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυξημένη σκόνη και βροχές αναμένονται την Πέμπτη (Video)

Έκτακτη σύσκεψη στην Αθήνα για το φυσικό αέριο – Λήγει το τελεσίγραφο Πούτιν για πληρωμή σε ρούβλια

Ψωμιάδης: Έκανα τον Ζορό για να σας τη σπάσω και γιατί έτσι γουστάρω (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:00