search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Αλέξης Κούγιας: «Υπήρξε προσέγγιση από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη για να τον αναλάβω»

01.04.2022 22:49
kougias_new

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega για την υπόθεση των τριών θανάτων στη Πάτρα, τονίζοντας τον λόγο που δεν ανέλαβε τη νομική υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ή του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο γνωστός ποινικόλογος έκανε λόγο για ένα έγκλημα που όμοιό του δεν υπάρχει στα χρονικά, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις που αφορούσαν το κατά πόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου ή ο Μάνος Δασκαλάκης του ζήτησαν να τους εκπροσωπήσει νομικά.

Ο κ. Κούγιας διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, ανέφερε πως «μετά από δυο παραιτήσεις δικηγόρων, δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω. Πείτε το και εγωιστικό», υπογραμμίζοντας πως θα την είχε αναλάβει μόνο αν τον είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή υπήρξε προσέγγιση από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη για να αναλάβει εκείνον.

«Με προσέγγισε ένα σοβαρό πρόσωπο. Θέλω να γνωρίσω τον πελάτη πριν τον αναλάβω», ανέφερε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως προσέγγιση υπήρξε αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει νομικά τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν άδικα στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης

Σεφερλής: Κέρδισε δικαστήριο κατά της Ακρίτα – Τι ποσό επιδικάστηκε

Ενέργεια: Η Gazprom αποχωρεί από τη γερμανική αγορά πουλώντας όλα τα περιουσιακά της στοιχεία

Νίκος Ανδρουλάκης: Ανακοίνωσε κάλπες για το όνομα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαΐου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:26