search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:18
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την αποκαλεί «κατηγορούμενη» ο Μάνος Δασκαλάκης – «Αντιλαμβάνομαι την δυσχερή θέση της»

01.04.2022 19:29
roula-manos-34-new

«Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει», τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας των τριών παιδιών, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. «Δεν έχω να κρύψω κάτι» δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ αποκαλεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου «κατηγορούμενη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, «έσπασε» τη σιωπή του και έκανε την εξής δήλωση στον ΑΝΤ1: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά στην κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο δικηγόρος του, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο πελάτης του είναι σοκαρισμένος και αδύναμος να διαχειριστεί τον χαμό των παιδιών και όσα έρχονται στο φως, σχετικά με την Τζωρτζίνα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη τις τελευταίες ώρες.

«Μίλησα και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να βρει δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα να μου δίνει.Ότι θα πει ότι θα πω όσα είδα με τα μάτια μου” πως δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.

Για το αν είναι ικανοποιημένη από αυτά που της είπε ο Μάνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Όχι βέβαια. “δεν μπορώ να βγω από το σπίτι” μου είπε και του λέω “είσαι με τα καλά σου; έχεις καταλάβει που είμαι;”. “Με διώξανε από τη δουλειά” μου λέει και “εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;”».

Τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;”».

«Κι όταν θα καταθέσω μετά μου απαγορεύεται να έρθω να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι» της είπε ακόμη ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με την ίδια.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ: Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου της καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτός είναι ο νέος δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος μου είπε: “Τι να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;”» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:18