search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος μου είπε: “Τι να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;”» (video)

01.04.2022 14:39
ZEYGARI_PATRA

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη τις τελευταίες ώρες.

«Δεν αντέχω. Δεν έχουν τόσα στοιχεία,μου το λένε και οι αστυνομικοί, έγινε για να γίνει, είναι άδικο», είπε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star.

Στη συνέχεια η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αποκάλυψε τι είπε με τον Μάνο: «Μίλησα και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να βρει δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα να μου δίνει.

«Ότι θα πει ότι θα πω όσα είδα με τα μάτια μου” πως δεν γνωρίζω κάτι και θα πρέπει να τα αποδείξετε εσείς».

Για το αν είναι ικανοποιημένη από αυτά που της είπε ο Μάνος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Όχι βέβαια. “δεν μπορώ να βγω από το σπίτι” μου είπε και του λέω “είσαι με τα καλά σου; έχεις καταλάβει που είμαι;”. “Με διώξανε από τη δουλειά” μου λέει και “εγώ τι να κάνω; Να βάλουν μέσα τον πατέρα μου και εμένα;”»,

Τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Του είπα να έρθει στην Αθήνα να με δει και μου λέει “πας καλά; Να έρθω να με δουν όλα τα κανάλια;”».

«Κι όταν θα καταθέσω μετά μου απαγορεύεται να έρθω να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι» της είπε ακόμη ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με την ίδια….

Στην Αθήνα ο Δασκαλάκης

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Αθήνα. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αναμένεται να παραλάβει την δικογραφία της υπόθεσης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, όπως μετέδωσε το MEGA, είναι καθ’ οδόν για την Αθήνα. Μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι και ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας, και αναμένεται να μεταβούν στην εισαγγελία προκειμένου να παραλάβουν την δικογραφία της υπόθεσης.

Μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όλα βλέμματα έχουν στραφεί στον πατέρα των παιδιών καθώς πολλά είναι αυτά που μένουν να απαντηθούν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης από τη σύλληψη της συζύγου μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις, ούτε κάποια επίσημη δήλωση.

Διαβάστε επίσης:

Μαντζουράνης για Πισπιρίγκου: «Το τεκμήριο αθωότητας δεν μπορεί να θυσιάζεται μπροστά στην τηλεθέαση»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο «μικροσκόπιο» κινητά και υπολογιστές – Ο «γρίφος» με την κεταμίνη και οι κρίσιμες ημερομηνίες

Άγριος τσακωμός Ρούλας – Μάνου: «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:49