search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταγγελίες ότι έφαγε ξύλο από αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ – «Μπουνιές στο πρόσωπο» (Video)

01.04.2022 13:47
pispirigkou_new (2)

Ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ όπου και κρατείται κατήγγειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star Αλήθειες με τη Ζήνα, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η 33χρονη μητέρα των παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν.

Η Ρουλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ και θα κρατείται έως το πρωί της Δευτέρας που αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να καταθέσει στην 18η ανακρίτρια.

Μάλιστα, είπε πως η μητέρα και η αδελφή της που την επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, είδαν τους μώλωπες στο κορμί της.

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημενα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε…», λέει στην εκπομπή του Star η μητέρα της 33χρονης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά, η οποία τον ρώτησε εάν θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να την επισκεφθεί, με εκείνον να της απαντά αρνητικά. «Όχι, δεν πρόκειται», φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αλλάζει στάση ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σόμπολος, ο Μάνος Δασκαλάκης από το βράδυ της Πέμπτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, για οποιαδήποτε παροχή εξήγησης ή διευκρίνισης που θα μπορούσε να βοηθήσει στην έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών, ενώ, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε με τη στάση του και τις δηλώσεις του να στηρίζει τη σύζυγό του, πλέον τάσσεται εναντίον της. Όπως αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται και ανακοίνωση από τον δικηγόρο του.

Διαβάστε επίσης:

Μαντζουράνης για Πισπιρίγκου: «Το τεκμήριο αθωότητας δεν μπορεί να θυσιάζεται μπροστά στην τηλεθέαση»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο «μικροσκόπιο» κινητά και υπολογιστές – Ο «γρίφος» με την κεταμίνη και οι κρίσιμες ημερομηνίες

Άγριος τσακωμός Ρούλας – Μάνου: «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:43