search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Αποχώρησαν από τη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου (Photos/Video)

31.03.2022 17:58
gada-new

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετέβησαν η μητέρα και η αδελφή της κατηγορούμενης για τον φόνο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και αποχώρησαν έπειτα από περίπου 2,5 ώρες.

Οι δύο γυναίκες έφτασαν κρατώντας προσωπικά είδη ανάγκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο. Οι δημοσιογράφοι που αντιλήφθηκαν την άφιξή τους, επιχείρησαν να τους θέσουν κάποιες ερωτήσεις, ωστόσο εκείνες εκνευρισμένες απάντησαν «Σας παρακαλούμε, κάντε μας τη χάρη» και κατευθύνθηκαν την κεντρική είσοδο του κτιρίου, μη θέλοντας να πουν οτιδήποτε.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που μίλησε στο STAR λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης, δηλώνει βέβαιη ότι «σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της».

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Επιπλέον και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπερασπίστηκε την κόρη της«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου».

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η γιαγιά των παιδιών που πέθαναν είπε πως στηρίζει απόλυτα την κόρη της. «Δεν πιστεύω αυτά που ακούω» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αναφερόμενη στη χθεσινή σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε η μητέρα της «ήμουν στον σπίτι και με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου ότι ήρθε η αστυνομία. Πήγα στο σπίτι της Ρούλας. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που έλεγε ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκ για την κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας

Μελέτη για Πισπιρίγκου: «Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση»

Πάτρα: Προσπαθούν να πείσουν τον Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ – «Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», λέει ο δικηγόρος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:47