search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:36
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκληρές αποδοκιμασίες και βρισιές στην Ευελπίδων – «Φόνισσα, γιατί το έκανες στα παιδιά σου» (Video)

31.03.2022 12:04
roula_pispirgikou

Στην Ευελπίδων βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη έφτασε εκεί συνοδεία ισχυρών μέτρων ασφαλείας από την Ελληνική Αστυνομία και πρώτα επισκέφτηκε την εισαγγελία, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα για την σύλληψή της, πριν μεταβεί στην ανακρίτρια.

Αυτή η διαδρομή όμως έπρεπε να γίνει με τα πόδια και να περάσει ανάμεσα από όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια.

Συνοδεία λοιπόν δεκάδων αστυνομικών που την είχαν περικυκλώσει, φορώντας κουκούλα και αλεξίσφαιρο, άρχισε να κάνει την απόσταση των 100 μέτρων, ακούγοντας την κατακραυγή του κόσμου.

«Φόνισσα», «ομολόγησε να λυτρωθείς», «γιατί το έκανες στα παιδιά σου» είναι μερικά απ’αυτά που ακούστηκαν από αυτά που άκουσε, καθώς τα περισσότερα ήταν βρισιές.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο όχλος ήθελε αίμα – «Πολιορκία» μέχρι τα ξημερώματα στο σπίτι της Πισπιρίγκου – Έγραψαν «θάνατος», ζητούσαν κρεμάλες (video)

Πάτρα: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει ελέφαντα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αφήνει την υπόθεση ο Λύτρας – Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35