search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08
MENU CLOSE

Πάτρα: Ο όχλος ήθελε αίμα – «Πολιορκία» μέχρι τα ξημερώματα στο σπίτι της Πισπιρίγκου – Έγραψαν «θάνατος», ζητούσαν κρεμάλες (video)

31.03.2022 10:22
OXLOS_PATRA

Μέχρι να ξημερώματα πολιορκούσε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου ο εξαγριωμένος όχλος.

Οι τρομακτικές εικόνες πολιορκίας στην Πάτρα, που θύμισαν Μεσαίωνα, έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση.

Κάτοικοι της Πάτρας, συνοδευόμενοι σε πολλές περιπτώσεις από τα ανήλικα παιδιά τους (!) περικύκλωσαν το σπίτι της οικογένειας προσπαθώντας ακόμη και να λιντσάρουν τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κάποιοι μάλιστα έγραψαν στο πατζούρι «Θάνατος στους παιδοκτόνους» ενώ τραβούσαν βίντεο από τα.. «κατορθώματά» τους ανεβάζοντάς τα στα social media.

Η αστυνομία παρακολουθούσε αμετοχη, και οι δεκάδες συγκεντρωμένοι παρέμειναν εκεί για αρκετές ώρες.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι εξελίξεις έγιναν γνωστές λίγο μετά τις 17:00 της Τετάρτης και ο κόσμος παρέμεινε έξω από το σπίτι μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ζητώντας την εσχάτη των ποινών για τη μητέρα των τριών παιδιών την οποία κατηγορούσαν ότι τους «κορόιδεψε» και φώναζαν ότι «της αξίζει μόνο η κρεμάλα…»

Το πλήθος τελικά διαλύθηκε, και έτσι η οικογένεια της κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας να μπορέσει να αποχωρήσει στις 4:10 προς άγνωστη κατεύθυνση. Βγήκαν, κλείδωσαν το σπίτι και αποχώρησαν…

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει ελέφαντα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αφήνει την υπόθεση ο Λύτρας – Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχει ομολογήσει, «δεμένη» η υπόθεση, λέει η ΕΛΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08