search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Πάτρα: Οργισμένο πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – Πήγε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της (Photos/Video)

30.03.2022 19:31
oikia2_30322_new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αφού έγινε γνωστό πως σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και συνελήφθη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Έξω από το σπίτι στη Πάτρα που διέμενε η μητέρα με τα τρία παιδιά συγκεντρώθηκε αρκετός εξαγριωμένος κόσμος ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους.

Μάλιστα όταν η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, προσπάθησε να μπει στο σπίτι, η άλλη της κόρη, της άνοιξε και την έβαλε άρον – άρον μέσα, για να αποφύγει την οργή του πλήθους.

Αργότερα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ συγκεντρώθηκαν στο σημείο ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Μέσα στο σπίτι ήταν η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» δήλωσε στους δημοσιογράφους η αδερφή της. «Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αστυνομικοί επέβαιναν με όχημα που είχε τζάμια φιμέ και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Λίγο αργότερα, η μητέρα των τριών κοριτσιών βγήκε από το σπίτι κρατώντας φακέλους στα χέρια και ακολούθησε τους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Άλλοι 60 νεκροί και 22.451 νέα κρούσματα

Τσίπρας στην Πάτρα: Απλησίαστη πολυτέλεια η στέγη για τα νέα ζευγάρια

Κορωνοϊός: Πάσχα με μάσκες και πιστοποιητικά – Καμία χαλάρωση μέτρων μέχρι την Πρωτομαγιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:43