search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Πάτρα: Ποινική δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

30.03.2022 17:58
patra_oikogeneia_mitera_new

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η δίωξη ασκήθηκε από τον Προϊστάμενο Ποινικής Δίωξης εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, ενώ την εποπτεία της υπόθεσης έχει η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Γεωργακοπούλου.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μητέρα προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια Πατρών και οδηγείται στην Αθήνα από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και ζήτησαν από τη μητέρα των τριών παιδιών να τους ακολουθήσει.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως η μητέρα των τριών παιδιών βγήκε από το σπίτι της κρατώντας φακέλους και μπήκε στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. 

Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένα κεταμίνη.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου

Συγκεκριμένα, όπως είπε, η ουσία κεταμίνη, χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Άλλοι 60 νεκροί και 22.451 νέα κρούσματα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Kεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας (Video)

Κορωνοϊός: Πάσχα με μάσκες και πιστοποιητικά – Καμία χαλάρωση μέτρων μέχρι την Πρωτομαγιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:13