search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Ευελπίδων με κουκούλα και αλεξίσφαιρο – Αποδοκιμασίες και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (photos/video)

31.03.2022 10:52
pispirigkou_dikastiria2

Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, φορούσε μπουφάν με κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Αποδοκιμασίες

Όταν εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης και η Ρούλα Πισπιρίγκου βγήκε από το κτίριο 16 για να μεταφερθεί στο 9 ώστε να οδηγηθεί στον ανακριτή, έπρεπε να διανύσει με τα πόδια απόσταση 100 περίπου μέτρων.

Αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν κλοιό με τις ασπίδες γύρω από την κατηγορουμένη ενώ δεκάδες συγκεντρωμένοι την φώναξαν «βρώμα» και «φόνισσα».

Κάποιοι άλλοι της φώναξαν «λιθοβολισμό μέχρι τέλους, ομολόγησε για να λυτρωθείς, σκύλα…»

Εκείνη δεν αντέδρασε ούτε σήκωσε το κεφάλι της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν έχει δικηγόρο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

Ήδη, η 33χρονη μητέρα έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε χθες κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορείτε…»

Ψυχρή, αδιάφορη και ατάραχη χαρακτηρίζουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής την Ρούλα Πισπιρίγκου που πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του 11ου ορόφου της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η 33χρονη δεν έχει ομολογήσει και επαναλαμβάνει διαρκώς τις ίδιες φράσεις, τις οποίες φαίνεται πως έχει μάθει σαν… ποίημα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί με κατηγορείτε, κάποιος άλλος το έκανε, κάτι άλλο έχει συμβεί, ψάξτε κάπου αλλού» απαντούσε συνεχώς στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

«Συμπεριφέρεται σαν να δίνει συνέντευξη» αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Ασφάλειας που της ζητούσαν επίμονα να τους πει τι συνέβη για να ελαφρύνει την συνείδησή της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το βράδυ υπό συνεχή επιτήρηση των αστυνομικών, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι ίσως θα προχωρούσε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα των αρχών συνεχίζεται προκειμένου να πέσει άπλετο φως και στις συνθήκες θανάτου και των άλλων παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας ηλικίας 3,5 ετών και της Ίριδας, η οποία άφησε τη τελευταία της πνοή ενώ ήταν μόλις έξι μηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο όχλος ήθελε αίμα – «Πολιορκία» μέχρι τα ξημερώματα στο σπίτι της Πισπιρίγκου – Έγραψαν «θάνατος», ζητούσαν κρεμάλες (video)

Πάτρα: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει ελέφαντα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αφήνει την υπόθεση ο Λύτρας – Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:12