search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:40
MENU CLOSE

Απόστολος Λύτρας: Ο διάλογος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν την παραίτηση – Η επίσημη ανακοίνωση

31.03.2022 10:54
LYTRAS31322

Ο Απόστολος Λύτρας ανακοίνωσε και επίσημα ότι παραιτείται από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον εντοπισμό κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.

Σε δήλωσή του, ο Απόστολος Λύτρας αναφέρει: «Ανέλαβα την νομική εκπροσώπηση αμφοτέρων των γονέων, με σκοπό και εντολή απο την οικογένεια να βοηθήσω τόσο τους ίδιους όσο και τις Αρχές στο στάδιο διερεύνησης των θανάτων των τριών παιδιών και να τους παρέχω στο πλαίσιο αυτό νομικές υπηρεσίες. Δεν θα αναλάβω, όπως έχω ήδη ενημερώσει τους γονεις, την υπεράσπιση της μητέρας σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε κάθε περίπτωση, κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα εκπροσώπησης από συνήγορο. Ο δε σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας είναι όχι μόνον δικαίωμα του κάθε κατηγορουμένου αλλά και δείγμα νομικού πολιτισμού».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο όχλος ήθελε αίμα – «Πολιορκία» μέχρι τα ξημερώματα στο σπίτι της Πισπιρίγκου – Έγραψαν «θάνατος», ζητούσαν κρεμάλες (video)

Πάτρα: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει ελέφαντα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αφήνει την υπόθεση ο Λύτρας – Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38