search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Μελέτη για Πισπιρίγκου: «Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση»

31.03.2022 17:15
meleti_eleonora_new

Συγκλονισμένο παρακολουθεί ολόκληρο το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το «θρίλερ» της Πάτρας.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η Ελεονώρα Μελέτη ως μητέρα κι εκείνη ενός κοριτσιού, «ξέσπασε» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έβλεπα ειδήσεις: “Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της”. Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη “μητέρα”, η λέξη “κόρη” και η λέξη “δολοφονία”. Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα. Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη», έγραψε η παριουσιάστρια.

Στη συνέχεια, σε δεύτερη ανάρτησή της σχολίασε τη στάση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία υποστηρίζει πως γνωρίζει ότι το παιδί της δεν είναι ικανό για ένα τέτοιο έγκλημα.

«Μεγάλη κουβέντα για μια μάνα να λέει “ξέρω το παιδί μου” και να το ξέρει πραγματικά ως είναι και όχι όπως θα ήθελε να είναι. Γιατί όταν το ξέρεις όπως πραγματικά είναι, αναλαμβάνεις αυτομάτως και την ευθύνη που φέρεις ως μάνα, στο πώς διαμορφώθηκε αυτό», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πάνω από 21.000 νέα κρούσματα και 51 θάνατοι

Πάτρα: Προσπαθούν να πείσουν τον Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ – «Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», λέει ο δικηγόρος του

Πισπιρίγκου στους γιατρούς για Τζωρτζίνα: «Τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα, το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:59