search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διάλογος με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ – «Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;» – «Δεν έχω κάνει τίποτα» (video)

31.03.2022 14:42
roulapispirigkou89

Αρνήθηκε πεισματικά τις κατηγορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου στην συζήτηση που ειχε με τους αστυνομικούς και μάλιστα εμφανίστηκε να αμφισβητεί τα αποτελεσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Η συζήτηση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εμπειρία», όπως είπε ο αστυνομικός που συνομίλησε με τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, η οποία, πλέον, εξετάζεται και για το αν ευθύνεται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Σύμφωνα με το OPEN, ο διάλογος που έγινε στη ΓΑΔΑ ανάμεσα στον αστυνομικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ο εξής:

«Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;», φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Αστυνομικός: Δες το ένταλμα…

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψάξτε αλλού…

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η μητέρα των τριων παιδιών φέρεται να είπε ακόμη: «Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια όταν ξεκίνησε, χθες, από την Πάτρα για την Αθήνα έδειχνε συνεργάσιμη, επικοινωνιακή, ελάχιστες φορές κατέβασε το κεφάλι.

Επικεντρώθηκε η συζήτηση, όχι στο παιδί της, αλλά στην δική της κατάσταση, περιγράφουν επίσης, προσθέτοντας πως ζήτησε να μιλήσει και με τον άντρα της και με την οικογένεια της αλλά δεν έγινε τελικά κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κομβικές στην εξέλιξη της υπόθεσης μεταξύ άλλων οι καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών ειδικά μιας νοσηλεύτριας που απευθύνθηκε η μητέρα λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα.  Σύμφωνα με την νοσηλεύτρια η μητέρα της Τζωρτζίνας φάνηκε νωχελική, οτι δεν είχε τον πανικό που θα είχε μια μητέρα σε αντίστοιχη περίπτωση.

Τι αναφέρει το διαβιβαστικό

«Από το σύνολο του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού προκύπτει ότι ο θάνατος της Δασκαλάκη Γεωργίας επήλθε συνεπεία χορήγησης θανατηφόρου ποσότητας κεταμίνης, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή της χορήγησης και κατά το χρονικό αυτό διάστημα μαζί με τη Γεωργία ήταν μόνο η μητέρα της Πισπιρίγκου, Σωτηρία. Η τελευταία φορά που κάποιος από τους γιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε το θάλαμο της ανήλικης ήταν περίπου μια ώρα πριν την εκδήλωση του επεισοδίου που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού. Από την εξέταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και από τον ιατρικό φάκελο του θύματος προκύπτει ότι δεν χορηγήθηκε σε καμία ποσότητα κεταμίνη».

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, το διαβιβαστικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: O δικηγόρος Νίκος Ιωάννου αναλαμβάνει την υπεράσπιση – Γνωστός από την υπόθεση της «Μικρής Άννυ»

Διαβιβαστικό της Ασφάλειας: Η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα – «Θα σε πνίξουν στη φυλακή» (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09