search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: O δικηγόρος Νίκος Ιωάννου αναλαμβάνει την υπεράσπιση – Γνωστός από την υπόθεση της «Μικρής Άννυ»

31.03.2022 14:30
koutselini_ioannou_new

Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, την υπεράσπισή της ανέλαβε ο ποινικολόγος, Νίκος Ιωάννου.

Όπως είπε ο Νίκος Ιωάννου στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση. Ο Νίκος Ιωάννου είπε πως το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε την Ρούλα Πισπιρίγκου στα δικαστήρια της Ευελπίδων, χωρίς όμως να έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Άμεσα ο Νίκος Ιωάννου θα επισκεφτεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται και συζητήσει μαζί της, ενώ την απόφαση για το αν τελικά θα είναι αυτός ο νομικός της εκπρόσωπος, θα τη λάβει η ίδια.

Ποιος είναι ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου

Ο Νίκος Ιωάννου είναι Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και μεταξύ των υποθέσεων που έχει αναλάβει και έχουν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, ξεχωρίζει η περίπτωση της δολοφονίας της μικρής Αννυ που είχε κατακρεουργηθεί από τον πατέρα της τον Απρίλιο του 2015. Είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας του δολοφονημένου κοριτσιού το 2019, με τον εισαγγελέα να προτείνει την αθώωσή της. Είχε αναλάβει επίσης την υπεράσπιση του ιερέα από τη Μάνη που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Διαβιβαστικό της Ασφάλειας: Η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα – «Θα σε πνίξουν στη φυλακή» (photos/video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σκληρές αποδοκιμασίες και βρισιές στην Ευελπίδων – «Φόνισσα, γιατί το έκανες στα παιδιά σου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:43