search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Πάτρα: Προσπαθούν να πείσουν τον Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ – «Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», λέει ο δικηγόρος του

31.03.2022 16:20
manos-roula-354-new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς συνελήφθη η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η σύλληψη έκανε τον γύρο της χώρας ενώ υπάρχουν αναφορές και και σε διεθνή ΜΜΕ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου νωρίτερα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά», δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα των τριών κοριτσιών Δημήτρης Καράμπελας σχετικά με τις πληροφορίες που διαρρέονται ότι είναι εξαφανισμένος.

Ο δικηγόρος του δηλώνει στο thebest.gr ότι δεν είναι εξαφανισμένος από πουθενά και ότι άμεσα θα τοποθετηθεί, ενώ τονίζει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σοκαρισμένος και αδυνατεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει «εξαφανιστεί κάπου στην Πάτρα» και «είναι φοβισμένος», ενώ υπάρχει «κινητικότητα από συγγενικά του πρόσωπα για να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ, να καταθέσει όσα γνωρίζει και να βοηθήσει στο έργο των Αρχών».

Εντωμεταξύ, στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τις μαρτυρίες ενός άνδρα, ο οποίος εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων, έχει επαφές στην αστυνομία. Τα όσα φέρεται να ανέφερε σε συγγενικό προσώπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενδεχομένως να έχουν θορυβήσει τον Δασκαλάκη και να σχετίζονται με την «εξαφάνισή» του

«Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά. Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές» ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: O δικηγόρος Νίκος Ιωάννου αναλαμβάνει την υπεράσπιση – Γνωστός από την υπόθεση της «Μικρής Άννυ»

Διαβιβαστικό της Ασφάλειας: Η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα – «Θα σε πνίξουν στη φυλακή» (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:44