search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:33
MENU CLOSE

Πάτρα: Διεθνές θέμα η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης της

31.03.2022 15:45
dimosieymata98-new

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου ως ύποπτης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Τα ξένα ΜΜΕ υπογραμμίζουν ότι η 33χρονη μητέρα που συνελήφθη στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, πρόκειται να διωχθεί για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της από πρόθεση, μετά τον εντοπισμό κεταμίνης στο σώμα της κατά την νέα νεκροψία. 

Υπογραμμίζεται το γεγονός ότι η ουσία συνήθως χρησιμοποιείται ως αναισθητικό στην κτηνιατρική και δεν υπάρχει κάποια συνταγογράφηση που να αφορά το άτυχο κορίτσι.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι τα άλλα δύο κορίτσια της οικογένειας είχαν επίσης πεθάνει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες την τελευταία τριετία, γεγονός που οδήγησε τις αρχές να ερευνήσουν τους τρεις θανάτους και τελικά να προκύψει η δίωξη.

Το θέμα κάλυψε το Reuters και άλλα διεθνή πρακτορεία και ήδη αναπαράγεται από τα ΜΜΕ χωρών σε όλο τον πλανήτη, ακόμα μέχρι και την Καραϊβική.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται αναλυτικά η υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας αλλά και το γεγονός ότι ερευνάται ενδεχόμενη εμπλοκή της μητέρας στους θανάτους των δύο ακόμη κοριτσιών της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Θα έχουμε τουλάχιστον άλλες τρεις συλλήψεις», λέει πρώην στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διάλογος με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ – «Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;» – «Δεν έχω κάνει τίποτα» (video)

ΣΚΑΪ: Έρχονται οι «μασκοφόροι» τραγουδιστές – Πρεμιέρα σήμερα για το σόου «The Masked Singer»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15