search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:01
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Έρχονται οι «μασκοφόροι» τραγουδιστές – Πρεμιέρα σήμερα για το σόου «The Masked Singer»

31.03.2022 15:04
masked_new

Λίγες ώρες απομένουν για την πρεμιέρα της εκπομπής «The Masked Singer» το νέο μουσικό σόου του Σκάι στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι, είναι μεν γνωστοί, αλλά όταν θα είναι πάνω στη σκηνή θα είναι αγνώριστοι.

Θα παρουσιάζονται με φαντασμαγορικά κοστούμια και μάσκες και θα τραγουδούν. Στο σημείο αυτό αρχίζει το έργο των μέλων- ντετέκτιβς της κριτικής επιτροπής.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, θα συγκεντρώνουν στοιχεία, θα κρατούν σημειώσεις, θα προσπαθούν να αποσπάσουν επιπλέον πληροφορίες για την έρευνα τους με σκοπό να αποκαλύψουν ποίοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες (και τα κοστούμια).

Τους διαγωνιζόμενους επι σκηνής θα αναγγέλλει και θα υποδέχεται ο Σάκης Ρουβάς.

Οι αποψινοί οκτώ διαγωνιζόμενοι θα συστηθούν στο κοινό (που θα υπάρχει στο πλατό) και έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση- παρουσίαση θα δέχονται την πρώτη αναγνωριστική ερώτηση από τον Σάκη Ρουβά. Μένει να φανεί (κάθε φορά) αν αυτή θα βοηθήσει την «έρευνα» των μελών της κριτικής επιτροπής.

Στο τέλος όλων των εμφανίσεων, το κοινό στο πλατό και οι ντετέκτιβς ψηφίζουν την αγαπημένη τους «Μάσκα». Εκείνη που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους θα πρέπει να αποκαλυφθεί.

Κατόπιν τούτων αντιληπτό είναι ότι «Survivor» δεν θα έχει το μενού.

Διαβάστε επίσης:

«Άγιος Παΐσιος – από τα Φάρασα στον ουρανό»: Ο Αρσένιος κάνει τα πρώτα βήματα στο μοναχισμό

24Media: Και με το νόμο το κανάλι του ομίλου στο διαδίκτυο

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο του ΕΣΡ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:01