search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας

30.03.2022 19:39
patraoikogeneia21322_new

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με την εισαγγελία να ασκεί ποινική δίωξη στη μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε λίγη ώρα αργότερα, γεγονός που επιβεβαιώνει πως υπάρχουν ενδείξεις ενοχής καθώς το σκεπτικό του ανακριτή ήταν ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Το όχημα με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα, έφτασε, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Η 33χρονη πρόκειται να οδηγηθεί, πιθανότατα αύριο το πρωί, στον εισαγγελέα.

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ανακοινώθηκε ότι η κατηγορούμενη «συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

«Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη», έγραψε στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο ενώ την εποπτεία της υπόθεσης έχει η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Γεωργακοπούλου.

Η μητέρα προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια Πατρών και οδηγήθηκε στην Αθήνα από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και ζήτησαν από τη μητέρα των τριών παιδιών να τους ακολουθήσει.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως η μητέρα των τριών παιδιών βγήκε από το σπίτι της κρατώντας φακέλους και μπήκε στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Έξω από το σπίτι στη Πάτρα που διέμενε έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους.

Μάλιστα όταν η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, προσπάθησε να μπει στο σπίτι, η άλλη της κόρη, της άνοιξε και την έβαλε άρον – άρον μέσα, για να αποφύγει την οργή του πλήθους.

Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή και συγκεκριμένα κεταμίνη.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Συγκεντρωμένος κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Kεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας (Video)

Κορωνοϊός: Πάσχα με μάσκες και πιστοποιητικά – Καμία χαλάρωση μέτρων μέχρι την Πρωτομαγιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07