search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αμετακίνητη για κεταμίνη και Τζωρτζίνα – Με δύο δικηγόρους τη Δευτέρα στην ανακρίτρια

01.04.2022 18:50
roula -apologia54-new

Η ώρα της απολογίας έρχεται για την Ρούλα Πισπιρίγκου την Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την δολοφονία της 7χρονης Τζωρτζίνας.

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της επιμένει ότι δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα, ενώ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη.

Μάλιστα, η 33χρονη εμφανίζεται ανυποχώρητη και άκαμπτη, ενώ πηγές της ΕΛΑΣ τη χαρακτηρίζουν απόλυτα ψύχραιμη και αδιάφορη:

«Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί την Δευτέρα με δύο δικηγόρους.

Εκτός του  Κωνσταντίνου Ζάρδα, που ορίστηκε από την ανακρίτρια ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης μητέρας, στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βρεθεί και ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Είχε προηγηθεί η απόσυρση από την υπόθεση τόσο του Απόστολου Λύτρα όσο και του Νίκου Ιωάννου, που αρνήθηκαν να εκπροσωπήσουν νομικά την μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση, καθώς όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί της Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, στο «φως» ήρθε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν σχεδόν ενός έτους, σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τον Οκτώβριο του 2014, φέρεται να είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού. Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Εντύπωση προκάλεσε και ο ισχυρισμός της μητέρας και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η κρατούμενη στη ΓΑΔΑ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους αστυνομικούς, καταγγελία που, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διέψευσε σε κατάθεσή της η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή χωρίς να εντοπιστεί κακοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πέταξε τα λουλούδια από την είσοδο του σπιτιού εκνευρισμένη (video)

Πάτρα: Στο «φως» καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν ενός έτους

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η πρώτη καταγγέλλουσα- Στις 14 Απριλίου η επόμενη δικάσιμος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09