search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ούτε ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, μετά την παραίτηση Λύτρα

31.03.2022 20:55
roula87-new

Μετά τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, που είχε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, ενώ ακόμη διερευνούνταν η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών, και ο οποίος αποχώρησε, όπως έγινε γνωστό ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου αποσύρθηκε από την υπόθεση.

Το γραφείο του κ. Ιωάννου είχε κληθεί από την οικογένεια της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση του ποινικολόγου, αφού εξέτασε τη δικογραφία αποφάσισε να μην την εκπροσωπήσει νομικά. Μάλιστα, ο δικηγόρος κάνει λόγο για κοινή απόφαση με την Ρούλα Πισπιρίγκου να μην αναλάβει την εκπροσώπησή της .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου:

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της Κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΛΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο πρώην πλέον δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ποινική δίωξη σε 61χρονο που παρενοχλούσε σεξουαλικά για 9 χρόνια μια ανήλικη

Μαυροειδάκος για Πάτρα: «Είναι το έγκλημα του αιώνα – Υπάρχει καταγγελία και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς» (Video)

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24