search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι κατέσχεσε η αστυνομία από το σπίτι της στην Πάτρα

01.04.2022 16:33
spiti-new

Αστυνομική έρευνα παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το thebest.gr, στο σπίτι βρισκόταν η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς. Oι έρευνες επικεντρώθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα της Ρούλας Πισπιρίγκου, στις επικοινωνίες της και σε φαρμακευτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ασφάλειας που βρέθηκαν στο σπίτι παρουσία Εισαγγελέα, έχουν συλλέξει από το σπίτι διάφορα αντικείμενα μέσα σε κούτες. Ένα από αυτά που έχουν πάρει απο το σπίτι είναι και ένα καναρίνι. Επίσης, πήραν φαρμακευτικά σκευάσματα, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ.

Οι αρχές ψάχνουν στοιχεία μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Αναλυτικά, στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα εντοπίστηκαν:

– 50 ηρεμιστικά χάπια

– 1 smart τηλεόραση

– συσκευές κινητών τηλεφώνων

– ένα laptop

– ένα tablet, αλλά και

– βιβλία και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Στις ηλεκτρονικές συσκευές θα πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος.

Η εντολή για έρευνα δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην Αθήνα έχει μεταβεί ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης και πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, προκειμένου να παραλάβει και να ενημερωθεί για τη δικογραφία. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δασκαλάκης πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ: Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου της καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτός είναι ο νέος δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος μου είπε: “Τι να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;”» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30