search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:55
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό – Εξετάστηκε από ιατροδικαστή

01.04.2022 16:07
mana-adelfi98-new

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΑΔΑ σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για ξυλοδαρμό της.

Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι σε κατάθεσή της η ίδια η κατηγορούμενη διαψεύδει όσα δήλωσαν οι συγγενείς της για δήθεν ξυλοδαρμό της από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της», λέει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία. 

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είδε σημάδια από μπουνιές και κλωτσιές στην κόρη της όταν την επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της συνεχίζει να κρατείται στη ΓΑΔΑ έως τη Δευτέρα που θα παρουσιαστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθεί.

Η 33χρονη παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Εξακολουθεί να αρνείται ότι σκότωσε το παιδί, όπως αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

«Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα», τονίζουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Εν τω μεταξύ, αστυνομική έρευνα παρουσία εισαγγελέα γίνεται στο σπίτι της κατηγορούμενης στην Πάτρα.

Η εντολή για έρευνα δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτός είναι ο νέος δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ψύχραιμη και αδιάφορη» – Τι λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ. για την κατηγορούμενη

Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος μου είπε: “Τι να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;”» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:55